Go Ahead moet nog terug om tien minuten uit te spelen bij 6-0

11 april 2018, 08:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Go Ahead Eagles was dinsdagavond bezig aan een rampzalige wedstrijd tegen Jong PSV, maar halverwege de tweede helft werden ze uit hun lijden verlost. Het duel werd namelijk gestaakt vanwege noodweer. Op dat moment uiteraard prima, maar nu moeten de Deventenaren (vermoedelijk) terug om het duel nog een kleine minuten vol te maken bij een 6-0 (!) achterstand.

"Voor die vijf minuten wil je natuurlijk niet terugkomen", vertelde trainer Jan van Staa tegenover RTV Oost. "Voor ons was wel duidelijk dat de scheidsrechter wachtte en ook de contacten naar de KNVB toe uiteraard. Om te kijken wanneer we uit moeten spelen. Toen we de tweede keer kwamen, moesten we weer een half uur wachten. Dan is het wel heel vervelend dat je steeds van buiten naar binnen moet. Voor ons was het wel duidelijk dat ie probeerde, in overleg, de wedstrijd uit te spelen. Maar het was niet verantwoord en dan ben je snel klaar."

Niet alleen vanwege het weer, maar ook vooral vanwege het spel werd het een zwarte avond voor Kowet. "We hebben geloof ik acht minuten aardig gespeeld, dat waren de eerste acht minuten en daarna was het niks meer. We zijn op alle fronten tekort gekomen als ploeg, individueel, maar het was gewoon helemaal niks. Dan zak je door de ondergrens heen. Dan moet je ook zes keer slikken en nadenken, want je kan er ook maar een aantal wisselen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen