Dallinga, jonge doelpuntenmaker JL, kijkt het liefste naar Zlatan

11 april 2018, 10:45

Thijs Dallinga kroonde zich afgelopen maandag tot de jongste doelpuntenmaker van de Jupiler League dit seizoen. Namens FC Emmen maakte hij een treffer tegen Telstar en daar is hij logischerwijs trots op. "Natuurlijk ben ik nog steeds heel blij met mijn doelpunt, maar ik vind het ook heel erg zonde dat we verloren hebben."

Tegenover het Dagblad van het Noorden ging hij in op zijn treffer, die net als zijn speelminuten redelijk onverwacht was. "Cas Peters had in de aanloop naar de wedstrijd wat klachten. Als hij niet fit was geweest, zou ik vanaf het begin hebben gespeeld. Maar ik ben al blij met elke minuut die ik krijg, hoor", legt hij uit. "De bal ging er lekker in. Ik kon 'm alleen niet echt vieren, want we moesten zo snel mogelijk door om in elk geval nog een punt te pakken."

De jongste doelpuntenmaker van de Jupiler League dit seizoen heeft ook een duidelijk voorbeeld als het gaat om aanvallers: Zlatan Ibrahimovic. "Zowel qua speelstijl als erelijst, inderdaad. Weet je wat het mooie van Zlatan is? Bij grote spitsen ziet het er al snel wat onhandig en lomp uit, maar Zlatan is enorm lenig. Ik geniet als ik hem zie voetballen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen