Barca-kamp vol ongeloof: "Zagen dit niet aankomen"

11 april 2018, 07:47

In het kamp van FC Barcelona is vol ongeloof gereageerd op de uitschakeling in Rome van dinsdagavond. De Catalanen werden negentig minuten weggeblazen door de thuisploeg en gaven een 4-1 voorsprong (!) op bizarre wijze nog uit handen. "Het is een van de grootste teleurstellingen uit mijn loopbaan", sprak Sergio Busquets na de exit.

Want werkelijk niemand in de voetballerij twijfelde er serieus aan of Barcelona het zou redden in Rome. De spelers zeker dan ook niet. "We zagen dit totaal niet aankomen", baalde Andrés Iniesta – die niet op zijn toekomst in wilde gaan – in de Spaanse media na het duel. "Ze hadden een plan hoe ze ons moesten bestrijden, wij hadden daar simpelweg het antwoord niet op."

Ondanks de 1-0 achterstand in de pauze kon Barca het tij niet keren. Busquets: "Zij waren het beste team. Het was een alles-of-niets-scenario voor hen. Wij kwamen juist uit een goede reeks, maar helaas doet dit al ons goede werk in de Champions League teniet."

Zelfs president Josep Maria Bartomeu bood openlijk zijn excuses aan na het verloren duel. "Het spijt me, maar Roma had het beste team op het veld. Ze geloofden erin en probeerden het te bereiken. Dit is een teleurstelling, maar er komen weer nieuwe belangrijke wedstrijden aan. De spelers zullen herstel moeten tonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen