Schöne biedt excuses aan voor 'blinde': "Ben altijd rustig"

10 april 2018, 21:38

Lasse Schöne heeft zijn excuses aangeboden aan scheidsrechter Ed Janssen. De arbiter liet onlangs weten dat de grootste belediging in zjin loopbaan van de Deense Ajacied kwam. De middenvelder is het incident van enkele jaren geleden inmiddels vergeten, maar betuigt toch spijt.

Janssen is bezig aan zijn laatste weken als scheidsrechter in het betaald voetbal en blikte bij De Limburger terug. "Het ergste wat ik ooit heb gehoord van een speler is 'blinde'. Dat was Lasse Schöne", liet hij weten. De Deen reageerde tegenover De Telegraaf op die uitspraken. "Heb ik dat echt gezegd? Dan was het wel een heel slechte beslissing van hem, want normaal gesproken ben ik eigenlijk altijd rustig."

"Maar als hij zich beledigd voelt, dan bied ik mijn excuses aan. Het was zeker niet mijn bedoeling!", vervolgt Schöne, die het idee heeft dat er vroeger meer kon. "Een paar jaar geleden kon je nog veel tegen de scheidsrechter zeggen en dan zei hij ook wel eens wat terug. Dat vond ik wel leuk. Nu wordt alles opgenomen met oortjes. Vroeger kon je elkaar nog een beetje uitschelden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen