Onderhandelingen De Graafschap en El Jebli mislukken

10 april 2018, 17:19

Youssef El Jebli (25) was graag bij De Graafschap gebleven, maar desondanks zijn de onderhandelingen tussen beide partijen mislukt. "Het moet wel van beide kanten komen", is de reactie van de publiekslieveling.

"Ik ben drie jaar geleden van de amateurs van FC Lienden naar De Graafschap gekomen en heb al die tijd niet veel verdiend", licht de middenvelder toe tegenover De Gelderlander. "Geld is heus niet alles voor mij, maar op dit moment ook niet onbelangrijk. Ik zeg niet dat de aanbieding die ze hebben gedaan slecht is, maar er had wel iets bij gemogen."

Volgens El Jebli vroeg zijn zaakwaarnemer John Veldman De Graafschap nog om opnieuw om tafel te gaan. "Ik ben er zelf nog achteraan gegaan, maar kreeg ook te horen: dit is het. Dan houdt het op en ga ik verder kijken."

De Graafschap had dinsdag als deadline gesteld voor El Jebli om een besluit te nemen over de aanbieding. "Hij wil niet tekenen. Dat is zijn goed recht, maar dat betekent dat wij de aanbieding intrekken. We gaan verder kijken", zegt technisch manager Peter Hofstede tegen Omroep Gelderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen