Van de Streek verbaast vriend, vijand én zichzelf bij FC Utrecht

10 april 2018, 09:14   Bijgewerkt: 10 april 2018, 09:19

Sander van de Streek maakte afgelopen zomer de overstap van Cambuur naar FC Utrecht. De middenvelder verbaast vriend, vijand én zichzelf met zijn goede prestaties in de Domstad. Zo gaf hij dit seizoen al zes assists en vond hij achtmaal het net in de Eredivisie.

"Dat had ik niet verwacht", vertelt de middenvelder eerlijk tegenover het Algemeen Dagblad. "Het team heeft me goed opgevangen. Dat maakt het makkelijker om mezelf aan te passen. Dat ik zo snel beslissend zou zijn, had ik niet verwacht. Eerst richtte ik me op het veroveren van een basisplaats - dat lukte heel snel - en daarna wilde ik het uitbouwen naar stabiele, belangrijke factor. Dat lukt de laatste weken goed."

Ook afgelopen weekend tegen ADO Den Haag brak de middenvelder wederom de ban voor zijn ploeg. Toch probeert hij vooral hard te blijven werken voor het elftal. "Ik wil alleen zo stabiel en waardevol mogelijk voor het team zijn. Ik ben wel tevreden over hoe het gaat. Ik speel stabiel, lijd weinig balverlies. Die stabiliteit is belangrijk. Met mijn doelpunten, loopacties en de kracht die ik erin leg, wil ik het team ontlasten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen