PSV niet bezig met organisatie titelfeest: "Kan in één dag"

10 april 2018, 07:53

Zo beladen als de derby van Manchester afgelopen weekend was, zo bijzonder kan het treffen tussen Ajax en PSV aanstaande zondag ook zomaar zijn. Als de Eindhovenaren winnen van de enige achtergebleven achtervolger, is het kampioen. Toch vindt algemeen directeur Toon Gerbrands het gewoon een voetbalwedstrijd en is daarom nog niet bezig met het (mogelijke) kampioensfeest.

Want waar de stad Eindhoven al bezig is met een eventuele titel, blijft het rondom De Herdgang bijzonder rustig. "Wij hebben ruime ervaring in dit soort tijden en ook met bijvoorbeeld Marcel Brands en Phillip Cocu zijn er bij ons mensen aan boord die zowat alles in het voetbal wel een keer meegemaakt hebben", legt Gerbrands uit in het Eindhovens Dagblad.

"Sinds de titel van twee jaar geleden weten we dat echt alles na een kampioenschap binnen een dag te regelen is en dat er voordat het zover is helemaal niets hoeft te gebeuren. Voor ons staat zondag een wedstrijd tegen Ajax op het programma en die willen we winnen. Daar gaan we alles aan doen en daar gaat het nu om. Als er daarna een nieuw feit ontstaat, kijken we verder", benadrukt de bestuurder.

Wanneer de huldiging is, wie de muziek gaat verzorgen, welke liederen er gezongen gaan worden: alleen de supporters van PSV houden zich daar al (logischerwijs) mee bezig. Gebrands: "Natuurlijk krijgen we we de dingen die in de buitenwereld gebeuren wel mee, maar binnen weten we wat we willen en moeten doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen