Gisteren gemist: spanning in Jupiler League, Manu blinkt uit

10 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 9 april 2018, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 9 april.

Koploper Fortuna loopt averij op in Waalwijk, NEC wint wel

De titelstrijd in de Jupiler League wordt alsmaar spannender. Fortuna Sittard knokte zich maandag in blessuretijd nog terug naar een punt op bezoek bij RKC, maar verliest daarmee dus twee dure punten. Achtervolger NEC wist een vroege achterstand tegen FC Oss in eigen huis om te buigen (2-1), terwijl Jong Ajax geen problemen kende in Den Bosch (2-5).

KNVB vindt Oranje-vrouwen in Kuip of Arena nog brug te ver

Nooit eerder speelden de Oranje-vrouwen voor zoveel publiek, het Philips Stadion was vrijdag nagenoeg uitverkocht, maar spelen in De Kuip of de ArenA is op dit moment niet aan de orde. "Dat is nog een brug te ver. Nu nog", zegt Jan Dirk van der Zee, die als directeur verantwoordelijk is voor het vrouwenvoetbal.

ADO Den Haag deelt 21 stadionverboden uit voor spreekkoren

ADO Den Haag heeft 21 stadionverboden uitgedeeld voor spreekkoren aan het adres van scheidsrechter Danny Makkelie. Dit is door de club bevestigd aan Omroep West. Vorige maand werd de thuiswedstrijd tegen NAC Breda tijdelijk stilgelegd door de arbiter.

Manu speelt hoofdrol bij pijnlijke nederlaag Galatasaray

Elvis Manu heeft een hoofdrol gespeeld in een pijnlijke nederlaag van Galatasaray. De oud-Feyenoorder, tegenwoordig in dienst van Gençlerbirligi had maandag de regie over het enige doelpunt van de avond. Voor Galatasaray een blamage, omdat de onttroonde koploper zich liet verrassen door een degradatiekandidaat.

Bid voor WK 2030 verder concreet: acht Argentijnse speelsteden

Argentinië, Uruguay en Paraguay hebben hun gezamenlijke bid voor het WK 2030 verder concreet gemaakt. Argentinië heeft acht speelsteden, mits het toernooi naar de Zuid-Amerikaanse landen gaat. Uruguay en Paraguay hebben beide twee speelsteden.

Belangrijke uitslagen:

RKC Waalwijk - Fortuna Sittard 1-1

NEC - FC Oss 2-1

FC Den Bosch - Jong Ajax 2-5

De Graafschap - Almere City 4-2

SC Cambuur - Jong AZ 3-2

FC Emmen - Telstar 2-3

RB Leipzig - Bayer Leverkusen 1-4

Villarreal - Athletic Bilbao 1-3

Gençlerbirligi - Galatasaray 1-0

CSKA Moskou - Dinamo Moskou 1-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen