KNVB vindt Oranje-vrouwen in Kuip of Arena nog brug te ver

9 april 2018, 19:47

Nooit eerder speelden de Oranje-vrouwen voor zoveel publiek, het Philips Stadion was vrijdag nagenoeg uitverkocht, maar spelen in De Kuip of de ArenA is op dit moment niet aan de orde. "Dat is nog een brug te ver. Nu nog", zegt Jan Dirk van der Zee, die als directeur verantwoordelijk is voor het vrouwenvoetbal.

Ruim 30.000 fans vonden vrijdag voor het WK-kwalificatieduel met Noord-Ierland de weg naar Eindhoven. "Dat was een perfecte combinatie", aldus Van der Zee tegen het Algemeen Dagblad. "Spelen in een nog groter stadion is een mooie ambitie voor de toekomst, maar dat gaan we tijdens deze kwalificatie nog niet doen. Als je zoiets doet moet het affiche ook perfect zijn. Dat is de wedstrijd tegen Slowakije niet. We willen een volle bak hebben."

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 12 juni tegen Slowakije. De stadions van FC Groningen, FC Utrecht, sc Heerenveen, Vitesse of wederom PSV zijn opties om het WK-kwalificatieduel te krijgen. "We vinden het belangrijk om onze wedstrijden ook gespreid door het land te spelen, zodat iedereen de kans krijgt om een wedstrijd te bezoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen