Spoorboekje: returns in Champions League, Leeuwinnen in actie

10 april 2018, 07:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 10 april.

Nieuws

Lot Fraser

Henk Fraser heeft de maandag overleefd, maar staat hij vandaag weer voor de spelersgroep van Vitesse? De clubleiding is in beraad over de positie van de trainer, die weet dat iedere dag zijn laatste in dienst van de Arnhemmers kan zijn. Komt er vandaag eindelijk meer duidelijkheid?

Wedstrijden

Ierland - Nederland (20.00 uur)

Een cruciale wedstrijd staat op het programma voor de Oranje Leeuwinnen. Zij nemen het in Dublin op tegen Ierland, dat evenveel punten heeft in de WK-kwalificatie. In november eindigde de ontmoeting nog in 0-0, maar het Nederlandse vrouwenteam zal geen genoegen nemen met een nieuw gelijkspel. Afgelopen vrijdag werd Noord-Ierland nog met 7-0 verslagen. Is Ierland het volgende slachtoffer van de Leeuwinnen?

Jong PSV - Go Ahead Eagles (20.00 uur)

Gisteren werd bijna de hele 35ste speelronde in de Jupiler League afgewerkt, op één wedstrijd na. Dat duel staat vanavond op het programma: Jong PSV tegen Go Ahead Eagles. De club uit Deventer maakt een dramatisch seizoen door en is zo goed als uitgespeeld. De beloften uit Eindhoven kunnen de laatste periodetitel nog pakken, dus zullen zij erop gebrand zijn te winnen.

Manchester City - Liverpool (20:45 uur)

Eén van de twee krakers die vanavond gespeeld wordt is natuurlijk Manchester City - Liverpool. Een week geleden verrasten The Reds vriend en vijand door in de heenwedstrijd met liefst 3-0 te winnen. De kwartfinale lijkt zo goed als beslist, of tovert Pep Guardiola nog een konijn achter de hoge hoed? Het belooft hoe dan ook weer een spectaculair duel te worden tussen de twee Engelse grootmachten.

AS Roma - FC Barcelona (20.45 uur)

Ook de andere kwartfinale lijkt na de heenwedstrijd al beslist te zijn. FC Barcelona won met liefst 4-1, waardoor AS Roma een groot wonder nodig heeft om zich nog te plaatsen voor de halve finale van het miljardenbal. Hebben de Romeinen de hoop opgegeven? Dat niet, maar dan zal het wel beter moeten dan afgelopen weekend. Toen verspeelde de club van Kevin Strootman dure punten tegen Fiorentina (0-2). 

Voetbal op tv

19.50 uur: Jong PSV - Go Ahead Eagles, FOX Sports 1, live verslag van het Jupiler League-duel

19.35 uur: Ierland - Nederland, SBS9, live verslag van WK-kwalificatieduel Oranje Leeuwinnen

20.00 uur: Manchester City - Liverpool, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

20.15 uur: AS Roma - FC Barcelona, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen