Klopp hoopvol over meedoen Salah tegen Manchester City

9 april 2018, 14:06   Bijgewerkt: 9 april 2018, 14:14

De derby tegen Everton moest hij verstek laten gaan, maar Mohamed Salah keert dinsdag tegen Manchester City mogelijk terug van een lichte liesblessure. Liverpool-trainer Jürgen Klopp durft zich niet aan een voorspelling te wagen, maar hij heeft goede hoop dat de Egyptenaar erbij kan zijn in de return van de Champions League.

Salah is dit seizoen van onschatbare waarde voor The Reds, die zichzelf een week geleden een uitstekende uitgangspositie verschaften in de kwartfinale van de Champions League. Liverpool won met 3-0, maar zag wel Salah aan het begin van de tweede helft uitvallen. "Op dit moment is nog niet veel duidelijk en moeten we afwachten", zegt Klopp via de clubkanalen over de blessure van de topscorer van de Premier League.

"Ik weet het niet honderd procent zeker, maar ik ben behoorlijk hoopvol dat we tegen Manchester City een grotere selectie hebben dan tegen Everton", aldus de Duitse trainer. Naast Salah zijn ook Andy Robertson en Alberto Moreno twijfelgevallen bij Liverpool. Ben Woodburn is helemaal hersteld en weer inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen