De Mos voorspelt genadeklap Ajax: "De druk is eraf in Eindhoven"

9 april 2018, 13:39

De titelrace in de Eredivisie wordt komende zondag beslist, denkt Aad de Mos. De analist gaat ervan uit dat PSV voor eigen publiek Ajax zal verslaan en vervolgens het kampioensfeest kan vieren. "Ze kunnen bij Ajax zoveel willen, maar PSV gaat die wedstrijd winnen."

Volgens De Mos is na de overwinning op AZ (2-3) de druk eraf in Eindhoven. "Door de overwinning op AZ hebben ze bovendien een boost van hier tot Tokio gekregen", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Voor de wedstrijd hoorde je veel blabla. Dat AZ de beste ploeg van Nederland heeft enzovoort. Maar PSV heeft het weer afgedwongen. Het negativisme van de heertjes in hun columns is inmiddels aardig bijgedraaid. Het is allemaal niet meer zo slecht wat PSV laat zien."

Volgens De Mos is Ajax niet zo goed als wordt gedacht. "Kijk maar naar de laatste wedstrijden tegen FC Groningen en Heracles die ze maar met één goal verschil hebben gewonnen. Ik denk dat PSV er als een gek opklapt. Dit is een kans voor open doel en die laten ze niet liggen. Je bent al kampioen. Je moet het alleen nog worden. En dat kan tegen de grootste vijand."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen