Eerder rood dan doelpunt voor Pröpper: "Een zware beslissing"

9 april 2018, 12:49

Hij hoopte zaterdag zijn eerste Premier League-doelpunt te maken, maar kreeg zijn eerste rode kaart in dienst van Brighton & Hove Albion: Davy Pröpper. De Nederlander werd een kwartier voor tijd van het veld gestuurd tegen Huddersfield Town (1-1) na een harde charge op Jonathan Hogg. De middenvelder hoopt dat hij niet lang wordt geschorst.

Pröpper was eerder in het duel dicht bij zijn eerste Premier League-doelpunt, maar miste vanuit kansrijke positie. Zijn eerste rode kaart heeft hij nu dus wel te pakken. "Het was een zware beslissing", vond de middenvelder. "We gingen allebei voor de bal. We kwamen in botsing, maar ik raakte hem niet hard. Ik heb niet op zijn enkel of voet gestaan, dus ik vind het een zware beslissing. Het was nooit mijn intentie om hem te blesseren."

De oud-speler van PSV is een belangrijke schakel bij de nummer dertien van de Premier League. Hij hoopt dat hij geen lange schorsing krijgt van de Engelse bond. "Dit is teleurstellend. Ik vind dat ik het niet verdien om drie duels geschorst te worden, maar dat beslis ik uiteraard niet zelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen