Publiek hielp Angeliño bal op te eisen bij winnende vrije trap

9 april 2018, 10:35

NAC Breda won zaterdag met 1-0 van Vitesse en zette daarmee de volgende stap richting lijfsbehoud. 'Grote man' aan Bredase zijde werd José Angeliño, die na 35 minuten met een rake vrije trap het enige doelpunt van de wedstrijd maakte. De linksback zegt dat hij de bal met hulp van het publiek de bal opeiste.

Nadat een overtreding was begaan op Sadiq Umar, snelde Angeliño naar de bal. "Ik zei: 'Luister naar het publiek. Ze willen dat ik het doe.' De supporters helpen mij om de bal op te eisen, want mijn teamgenoten duiken als aasgieren op de bal. Ik moest er weer snel bij zijn", laat de Manchester City-huurling aan BN De Stem weten.

Angeliño was tegen Vitesse niet de eerste keer dit seizoen voor grote waarde voor NAC Breda. De linksback wil nu nog niet vooruitkijken op volgend seizoen. "Ik wil deze prachtige club in de Eredivisie houden. Daarna zullen we zien wat er gebeurt. Voor een jonge speler die uit de jeugdopleiding van City komt en de stap naar het profvoetbal maakt, is NAC de ideale plek. Een prima leerschool, voor mij wel in ieder geval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen