Memphis voelt zich toch goed als spits: "Maar kan nog beter"

8 april 2018, 21:49

Memphis Depay was zondag de grote uitblinker bij Olympique Lyon. Met vier assists en een doelpunt had hij een enorm groot aandeel in de overwinning van zijn ploeg tegen FC Metz. De aanvaller denkt desalniettemin dat hij in de toekomst nog beter kan laten zien in de Franse Ligue 1.

"Ik kan veel beter, al ben ik natuurlijk wel erg blij met mijn huidige prestaties", blikte de Nederlander terug op de clubsite op de eclatante 0-5 overwinning. "Deze overwinning is belangrijk voor ons allemaal. Iedereen, de spelers, het personeel en de supporters, wil op de derde plaats eindigen in de competitie." Door de winst ging OL over concurrent Olympique Marseille (63 punten om 62) heen, al heeft die ploeg nog een extra duel te spelen.

Vorige week gaf Memphis nog aan dat hij de spitspositie niet ideaal te vindt, maar na zijn geweldige wedstrijd komt hij daar iets op terug. "Ik ben niet per se een pure spits, maar ik kan het wel. Ik voel me op goed op deze positie. Ik speel daar graag, want ik ben dan ook dicht bij de middenvelders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen