De Vrij doet met Lazio belangrijke zaken tegen Udinese

8 april 2018, 19:55

Lazio Roma heeft zondag de derde plaats in de Serie A herroverd. De ploeg van verdediger Stefan de Vrij pakte zondag de volle buit tegen Udinese. Een vroege achterstand werd ongedaan gemaakt, waarna Lazio met 1-2 won.

Na een kwartier spelen kwam de middenmoter uit Udine op een 1-0 voorsprong. De speler met de meest Italiaanse naam van de Serie A - Kevin Lasagna - kopte zijn team op voorsprong. Lazio stelde echter snel orde op zaken en kwam nog voor rust op voorsprong. Ciro Immobile tekende voor de gelijkmaker en was de aangever bij de 2-1, die gemaakt werd door Luis Alberto.

Omdat in de tweede helft niet meer werd gescoord, kan Lazio weer drie belangrijke punten bijschrijven. De strijd om de Champions League-tickets is ongekend spannend in Italië. Lazio Roma (60 punten), AS Roma (60 punten) en Inter (59 punten) strijden om twee tickets. Ook AC Milan, dat 51 punten en een wedstrijd minder gespeeld heeft, is niet helemaal kansloos.