De Ligt wil koste wat het kost kampioensfeest PSV verpesten

8 april 2018, 19:24   Bijgewerkt: 8 april 2018, 19:30

Ajax hoopte dit weekend wat dichter in de buurt PSV te komen, maar de Eindhovenaren maakten geen fout en wonnen met 2-3 op bezoek bij AZ. Matthijs de Ligt erkent dat de kans klein is dat de Amsterdammers nog kampioen worden, maar geeft de hoop nog niet helemaal op. De verdediger wil in elk geval koste wat het kost voorkomen dat PSV volgende week kampioen wordt.

Dan neemt PSV het voor eigen publiek namelijk op tegen Ajax. De club uit Eindhoven heeft aan een zege genoeg om de titelrace te beslissen. "Dat zou extra pijnlijk zijn, dus we gaan er alles aan doen om dat te voorkomen", zegt De Ligt in gesprek met FOX Sports. "Ik geloof dat in topwedstrijden wat extra's loskomt. De topwedstrijden die we dit seizoen gespeeld hebben, speelden we telkens goed."

Ajax pakte zondag in navolging op PSV drie punten. De Amsterdammers kregen veel kansen tegen Heracles Almelo, maar wonnen met slechts 1-0. "Ik denk dat we genoeg kansen hebben gecreeërd en - op een uitbraken na - weinig kansen tegen hebben gekregen. Het schortte vandaag aan de afwerking. Dat is een kwestie van geduld hebben voor de goal. Je kunt het ook scherpte noemen. Volgende week moet het beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen