Streppel kan na 'zware week' leven met gelijkspel tegen Groningen

8 april 2018, 18:30

Trainer Jurgen Streppel was weliswaar niet tevreden met wat zijn ploeg liet zien tegen FC Groningen, maar kon na de beladen week die sc Heerenveen kende leven met het gelijkspel (1-1). Volgens de coach had de blessure van Stijn Schaars er behoorlijk ingehakt en hij was dan ook blij om te zien dat zijn mannen het aardig oppakten.

''Het was een zware week en een zware wedstrijd. Ik vind dat de jongens daar goed mee zijn omgegaan", sprak hij tegenover Omrop Fryslan. "We waren niet goed genoeg aan de bal. Ik vond dat we het in de eerste helft nog best aardig hebben gedaan. We kwamen slecht uit de kleedkamer, daarna konden we de wedstrijd niet meer omdraaien. Na zo'n week heb ik er eigenlijk weinig gevoel bij. We blijven staan waar we staan: dat is alles eigenlijk."

Vervanger

Jordy Bruijn, hij speelde voor zondag dit seizoen slechts zes minuten in de Eredivisie, was de vervanger van de geblesseerde Schaars. En dat was logisch, vond Streppel. "Hij vult die positie in het tweede ook in. We wilden niet te veel veranderen in het elftal, de andere jongens stonden hier ook achter. Jordy heeft het goed gedaan en hij verdient deze kans ook."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen