Van Bronckhorst blij met toenemend vertrouwen bij Feyenoord

8 april 2018, 17:42

Giovanni van Bronckhorst vond dat de wissels bij Feyenoord goed uitpakten zondagmidag tegen FC Twente. De oefenmeester zag dat het inbrengen van Robin van Persie en Sam Larsson hun uitwerking niet miste. Binnen tien minuten na de wissels was het duel namelijk beslist in Rotterdams voordeel en mede door de remise van FC Utrecht schijnt de zon letterijk en figuurlijk voor Feyenoord.

"Sam en Robin brachten als invallers dynamiek in het elftal. We hebben de ruimtes die ontstonden goed benut", analyseerde Van Bronckhorst op het clubkanaal van de Rotterdammers. "We kwamen goed op 0-1, daarna gaven we Twente onnodig hoop. Dat hebben we in de tweede helft veel beter gedaan."

Dus konden de Rotterdammers drie punten bijschrijven en door de remise van FC Utrecht is de vierde plaats in de Eredivisie zo goed als zeker. Dus was het gevoel zondag goed bij Van Bronckhorst na de 1-3 zege op FC Twente. "Goede aanvallen en mooie goals, dat is wat je wil zien. Het gevoel is nu goed en het vertrouwen neemt toe", sprak hij, ook met de bekerfinale tegen AZ in het achterhoofd. "Volgende week tegen FC Utrecht kunnen we verder afstand nemen van de vijfde plaats. Dat is wat we willen, ook in de aanloop naar de bekerfinale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen