Borussia Dortmund binnen een uur klaar met Stuttgart

8 april 2018, 17:21

Borussia Dortmund heeft zondag voor eigen publiek goede zaken gedaan tegen VfB Stuttgart. Het team van trainer Peter Stöger rekende binnen een uur af met Stuttgart, dat met 3-0 huiswaarts werd gestuurd. Dortmund profiteert door de zege optimaal van het puntenverlies van concurrent en aartsrivaal Schalke 04.

Bedoeld of niet: na een kleine veertig minuten spelen zette Christian Pulisic de 1-0 op het scorebord. De Amerikaan leek de bal voor het doel te willen zetten, maar zijn voorzet eindigde in de goal. Na rust verdubbelde Michy Batshuayi de score, waarna niet veel later Maximilian Philipp de wedstrijd in het slot gooide.

In de laatste vijf wedstrijden van het seizoen zal duidelijk worden wie de nummer twee van de Bundesliga wordt. Schalke 04 ging zaterdag onderuit tegen Hamburger SV (3-2), maar heeft nog ltijd de beste papieren om als tweede te eindigen. De club uit Gelsenkirchen heeft een voorsprong van één punt op Borussia Dortmund. Over een week staat de Kohlenpott-derby op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen