Hooiveld baalt van tegengoals: "Sta thuis met tranen in de ogen"

8 april 2018, 16:59

Jos Hooiveld vindt dat FC Twente de nijpende situatie waarin het momenteel verkeert in de Eredivisie, grotendeels aan zichzelf te wijten heeft. Volgens de routinier was het wachten op het moment dat de concurrentie punten zou gaan pakken in de strijd tegen degradatie. "We kunnen niet altijd blijven hopen dat zij dezelfde stomme fouten maken als wij."

Dat vertelde de routinier tegenover FOX Sports, meteen na het verloren duel met Feyenoord (1-3). "Gisteren is een dreun geweest, maar het zat eraan te komen", wist de routinier. "De time is running out. Lang zaten de resultaten van onze concurrentie niet tegen, maar je weet dat er een moment komt dat het wel gebeurt en de verkeerde kant op valt."

Dus moeten ook de Tukkers het laten zien en punten pakken, maar juist dat lukt vooralsnog niet. "Niets is nog te laat, maar het is wel billenknijpen. Soms zakt ook mij de moed wel diep in de schoenen. Als ik zie hoe de goals soms worden weggeven, dan sta ik thuis met tranen in de ogen. Natuurlijk wilden we het seizoen anders afsluiten. Maar het is zoals het is."

Hoewel de fans de ploeg zo goed als kwaad blijven steunen, had Hooiveld weinig bemoedigende woorden meer voor zijn achterban. "De paniek slaat toe bij alles en iedereen. Ja, ook bij ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen