De Jong: "Moeten in staat zijn om wedstrijden te controleren"

8 april 2018, 15:45   Bijgewerkt: 8 april 2018, 16:04

FC Utrecht speelde zondagmiddag in een spectaculaire slotfase gelijk tegen ADO Den Haag: 3-3. Dankzij een late vrije trap van Zakaria Labyad hield Utrecht een punt over aan het duel. Trainer Jean-Paul de Jong was na afloop niet tevreden.

"Wij zijn niet tevreden met een punt. Dat zijn we alleen als we winnen", begint De Jong in gesprek met FOX Sports. "We scoren thuis drie keer en tonen veerkracht, dat is opzich positief. We moeten nog wel een aantal zaken verbeteren. Eén van die zaken is dat we wedstrijden willen controleren. Daarnaast zeg ik in de rust nog dat we geen vrije trappen en corners weg moeten geven. Vervolgens valt de 1-2 uit een corner."

Vooral het controleren van wedstrijden is iets wat De Jong snel wil toepassen. "Teams die dat wel kunnen houden dan die 1-0 vast en gaan dan op zoek naar de tweede treffer. Wij moeten elke keer onze rug rechten." FC Utrecht zag ook een treffer van Cyriel Dessers nog afgekeurd worden omdat er een overtreding aan te pas ging. "Of het niet wat overdreven was? Ik vind dat we het voor deze wedstrijd echt bij onszelf moeten zoeken", besloot De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen