KNVB over Bijleveld: "Moet fout zijn gegaan in de administratie"

7 april 2018, 23:36

De KNVB gaat proberen om zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen over de situatie rondom Teun Bijleveld. De middenvelder speelde mee met Jong Ajax, terwijl hij officieel geschorst had moeten zijn vanwege een vijfde gele kaart. De Amsterdammers hadden juist een brief ontvangen dat hij pas vier boekingen had ontvangen.

Dus is er onrust rondom de topper in de Jupiler League, die Jong Ajax vrijdagavond met 2-0 won. "In de administratie moet iets fout zijn gegaan. We onderzoeken hoe dat heeft kunnen gebeuren en wat daar de consequenties van zijn", laat een woordvoerder van de voetbalbond weten aan De Gelderlander. Twijfelen aan de beweringen van Ajax wordt er overigens niet gedaan. "Als Jong Ajax dat zegt, is het vast waar."

Onduidelijk is nog wat de termijn is van de uitspraak, maar dat er haast wordt gemaakt, is zeker. Het duel speelt namelijk een grote rol bovenin in de Jupiler League. Eerder dit seizoen werd er op het tweede niveau van Nederland al een duel overgespeeld, toen er bij Jong AZ teveel oude spelers meededen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen