Vreven is blij met NAC-fans en zijn eigen gezonde verstand

7 april 2018, 21:15

Het maakt niet uit hoe je het doet, maar het resultaat telt. Dat was in het heel kort de boodschap van NAC Breda-coach Stijn Vreven vooraf tegen Vitesse. En zijn ploeg liet zien dat het dat ook kon: gesteund door de supporters werd er in eigen huis gewonnen. "Een heerlijk gevoel", vatte de trainer samen.

Tegenover Omroep Brabant ging de coach in op de missie die hij had gesteld. "Ik heb de spelers gefeliciteerd met de teamprestatie. Het gaat om het resultaat, niet om leuk voetbal. Daar hebben we credits genoeg voor gehad", vond Vreven. "We hebben vanavond (zaterdag, red.) een NAC gezien dat de supporters graag willen."

Andersom haalde de trainer ook steun uit het 'Avondje NAC', dat wederom erg sfeervol was dankzij de supporters. "Het blijft een machtig gevoel, ook als coach, dat er zoveel mensen achter je staan." Het droeg volgens de coach zeker bij aan de 1-0 overwinning op de Arnhemmers.

Gedrag

Tot slot was ook het gedrag van de trainer van NAC Breda - die na een maand schorsing weer terugkeerde op de bank - voorbeeldig. Al met al een mooie avond dus voor Vreven. "Ik heb gedaan zoals het hoort, ben alleen met mijn ploeg bezig geweest. Opzweden en bijsturen, maar heb de scheidsrechter met rust gelaten. Gewoon mijn gezonde verstand gebruikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen