Smalling: "Mourinho zei dat we niet als clowns moesten toekijken"

7 april 2018, 21:00

Chris Smalling is zeer blij dat hij heeft kunnen voorkomen dat Manchester City tegen hen de titel pakte zaterdag. Volgens de verdediger was manager José Mourinho in de rust duidelijk over hoe hij de eerste helft had beleefd, waarin United kansloos werd gelaten. "Hij zei dat we niet als clowns moesten toekijken hoe zij de titel zouden krijgen."

Dat vertelde de man van het winnende doelpunt na de krankzinnige derby. "Als je een fout maakt, wil je een kans krijgen om het goed te maken. Ik ben blij dat ik dat heb kunnen doen", blikte hij terug bij Sky Sports. "De manager hoefde in de rust niet veel te zeggen tegen ons. We wisten dat we het slecht hadden gedaan."

{image[325259][right-half][]}Terechte kampioen

Mourinho was logischerwijs ook zeer blij met de drie punten. "Vooral omdat we nog zes punten nodig hadden voor een plek bij de eerste vier ploegen. Dit waren de eerste drie", analyseerde hij. Toch wilde hij de comeback niet groter maken dan hij was en maakte gebruik van de gelegenheid om rivaal City de feliciteren. "Wij willen als tweede eindigen. City wil ik feliciteren met de titel, die gaan ze winnen. En verdiend. Ze gaven anderen geen kans dit seizoen. Ja, wij willen ook de titel winnen. Misschien volgend jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen