Juventus dankt Dybala bij moeizame zege op Benevento

7 april 2018, 17:02

Juventus heeft zaterdagmiddag met pijn en moeite afgerekend met laagvlieger Benevento. Op bezoek bij de hekkensluiter van de Serie A mocht de Oude Dame aanvaller Paulo Dybala en de arbiter van dienst dankbaar zijn. Dankzij drie doelpunten van de Argentijn, waarvan twee penalty's, werd de voorsprong op Napoli vergroot naar zeven punten. Douglas Costa gooide het duel vlak voor tijd in het slot: 4-2.

Wel heeft de ploeg uit Napels nog een wedstrijd (tegen Chievo, zondagmiddag) tegoed. Dries Mertens en co. zullen echter lang hebben gehoopt dat ze dat duel konden gebruiken om in te lopen op Juventus, want na de heerlijke openingsgoal van Dybala (een schot met zijn linkerbeen in de verre hoek) maakte Cheick Diabaté, uit een voorgegeven rebound, van dichtbij gelijk: 1-1.

Op aangeven van Gonzalo Higuaín besliste Douglas Costa het duel acht minuten voor tijd definitief, waarmee de hoop van Benevento - dat op 2-3 nog enkele kansjes kreeg - definitief was verloren. Door de winst kon Juventus uiteindelijk wel 'gewoon' drie punten bijschrijven en moet Napoli zondag alsnog in de achtervolging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen