'Roda vergevorderd met investeerder voor meerderheidsbelang'

7 april 2018, 09:48

Roda JC zit in zeer concrete onderhandelingen met een investeerder met interesse in de meerderheid van de clubaandelen. De gesprekken zijn vergevorderd, meldt De Limburger vrijdag. Het gaat om een partij die zich al in het voetbal bevindt, en in Nederland niet onbekend is.

[a,https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180406_00059190/roda-dichtbij-deal-met-nieuwe-investeerder?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_term=limburger&utm_content=article&utm_campaign=seeding,_blank,

De regionale krant] heeft dat bevestigd gekregen van goed ingevoerde bronnen in en om de Limburgse club. Zolang de onderhandelingen duren, blijft de naam geheim. De gesprekken zouden zelfs al in de afrondende fase zitten. "Ik wil Roda in zo goed mogelijke handen achterlaten. Dat is mijn grootste wens", aldus Roda-eigenaar Frits Schrouff.

Tegelijkertijd speelt ook de zaak van Aleksei Korotaev. Hij zou met name in aanmerking komen voor een minderheidsbelang. Het is de vraag of de Zwitsers-Russische zakenman dat wil. De investeerder zit al maanden in de cel, maar hoopt maandag op volledige vrijspraak. Deze week liet Korotaev zijn wens om de club volledig over te nemen duidelijk doorschemeren. "Aleksei zal met een heel goed plan moeten komen", aldus Schrouff.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen