Dost ontspringt dans in massale schorsing bij Sporting

7 april 2018, 14:46

Bas Dost maakt bizarre taferelen mee bij Sporting Portugal. Clubvoorzitter Bruno de Carvalho heeft negentien (!) spelers van de selectie geschorst voor het competitieduel van zondag met Paços de Ferreira. Dost zelf lijkt de dans te ontspringen. Aanleiding van de onrust is de Europa League-nederlaag tegen Atlético Madrid (2-0).

De Carvalho was na het duel in Madrid boos, en uitte dat in een bericht op Facebook. Ook Dost ontkwam niet aan kritiek, want de spits kreeg een gele kaart waardoor hij voor de return geschorst is. Als reactie op hun eigen preses kwamen de spelers met een eigen statement. De negentien spelers die dit deelden, zijn volgens de Portugese media geschorst. Dost, niet actief op social media, behoort niet tot dat rijtje. Een officiële bron heeft de massale schorsing bevestigd, claimt CM.

Tot de geschorsten horen onder meer Rui Patricio, William Carvalho, Bruno Fernandes, Gelson Martins, Bryan Ruiz en Fabio Coentrao. 'We missen de steun van degene die onze leider zou moeten zijn. Hij beschuldigt de spelers publiekelijk, terwijl de eenheid van de groep wordt bepaald door gezamenlijke inspanning, ongeacht de situatie waarin we ons bevinden. Wij vechten voor onze club en de fans, altijd!', staat in het statement van de spelers geschreven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen