Seedorfs Deportivo houdt hoop na langverwachte zege

6 april 2018, 22:57   Bijgewerkt: 6 april 2018, 23:10

Het heeft een tijdje geduurd, maar Clarence Seedorf heeft zijn eerste zege als trainer van Deportivo La Coruña te pakken. Het team van de Nederlandse trainer kreeg vrijdag tegen hekkensluiter Malága de uitgelezen mogelijkheid om het gat naar boven te verkleinen en slaagde daar ook in. Grote man van de avond werd Adrián López, die vlak voor tijd de winnende 3-2 maakte.

De wedstrijd begon goed voor de manschappen van Seedorf, die na zes minuten hun handen in de lucht mochten steken. Deportivo La Coruña kreeg een strafschop, die benut werd door Lucás Perez. Daarna ging het thuispubliek een rollercoaster van emoties in. Malága kwam op gelijke hoogte, Deportivo nam via Lopez weer de leiding en een kwartier voor tekende Diego Rolan met zijn tweede van de avond voor de 2-2.

Even leek het erop dat Deportivo La Coruña weer niet zou winnen, tot López vijf minuten voor tijd scoorde. De weg is nog lang voor Seedorfs manschappen, maar lijfsbehoud is geen mission impossible. Grote concurrent voor Depor is Levante, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld en een voorsprong van vijf punten heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen