Bacuna plant niet vooruit: "Verlengen of weg, dat zien we dan wel"

6 april 2018, 21:22   Bijgewerkt: 6 april 2018, 21:27

Dat Juninho Bacuna een goede ontwikkeling doormaakt, is niet onopgemerkt gebleven. Volgens Willem van Hanegem kan de middenvelder van FC Groningen 'fluitend' de stap naar de top drie maken. Bacuna voelt zich gevleid door het compliment.

"Dat geeft wel een positieve vibe, het betekent dat je goed bezig bent. Ik moet nu zorgen dat ik deze lijn doorzet naar de komende wedstrijden", zegt Bacuna in gesprek met RTV Noord. "Na de winterstop had ik even een dipje en kwam ik op de bank te zitten. Daarna heb ik het goed opgepakt en zet ik elke dag en elke wedstrijd weer een goede stap. Ik moet zorgen dat ik me zo blijf ontwikkelen en dan kan ik aan het einde zeggen dat ik een goed seizoen heb gedraaid. Dat probeer ik te doen."

Waar zijn toekomst ligt, weet Bacuna nog niet. Over iets meer dan een jaar loopt zijn contract in Groningen af, dus zal hij niet lang kunnen wachten met het maken van een beslissing. "Verlengen of weg, dat zien we dan wel. Ik focus me nu op de komende wedstrijden. Natuurlijk wil ik graag stappen maken. Maar ik focus me op het nu, op Groningen. En ik denk dat het ook gewoon de prioriteit moet zijn. Groningen is de club waar ik altijd heb gevoetbald en dat zal ik ook nooit vergeten. Dus ik blijf altijd alles geven voor Groningen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen