Faber: "De verhoudingen lijken meer op PSV en FC Eindhoven"

6 april 2018, 18:03

Ernest Faber vergelijkt de Derby van het Noorden met PSV - FC Eindhoven. Hij spreekt van een gezonde rivaliteit tussen FC Groningen en sc Heerenveen. Faber, die ook NEC - Vitesse meemaakte, speelt zondag met Groningen in Friesland.

"Bij NEC was het in de aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse altijd wel heel extreem", zegt Faber op de website van Groningen. "De verhoudingen tussen Groningen en Heerenveen lijken meer op PSV en FC Eindhoven. Het zijn wedstrijden waar iedereen extra graag wil winnen. Het is geweldig dat we gesteund worden door zoveel fans in het uitvak. We zullen alle steun ook hard nodig hebben. Het wordt tijd dat we het goede spel tegen een voetballende ploeg omzetten in een goed resultaat."

Groningen kent een rustige voorbereiding, terwijl die van Heerenveen donderdag ruw verstoord werd. Stijn Schaars, die de derby door een schorsing sowieso zou missen, liep een kuit- en scheenbeenbreuk op. Faber: "Het verandert voor ons eigen strijdplan weinig of hij er wel of niet bij is. Ik heb wel even 'App-contact' met hem gehad en met veel beterschap gewenst. Stijn is een geboren winnaar, die een mooie afsluiting van zijn actieve loopbaan verdient."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen