Groenendijk zou play-offs met ADO Den Haag bijzonder vinden

6 april 2018, 14:58

Alfons Groenendijk vindt dat zijn ploeg nog steeds boven verwachting presteert in de Eredivisie, ondanks dat het de laatste weken een tikje minder gaat met ADO Den Haag. Dat zijn formatie nog steeds in de race is om een play-offticket, ziet de trainer vooral als bijzonder. "Dat is beter dan we van te voren hadden verwacht."

Op de clubsite blikt de trainer vooruit op het treffen met FC Utrecht. "Begin dit seizoen waren wij een maatje te klein voor Utrecht. Nu is het verschil wellicht kleiner, maar het is nog steeds een top-vijfploeg. Vorig jaar speelden we een prima wedstrijd in Utrecht (1-1), die we toen hadden moeten winnen. We gaan er alles aan doen om dat dit keer weer te realiseren en zullen de strijd leveren die bij ADO Den Haag hoort. Dat willen de fans ook zien."

Bovendien is er na de wisselvallige weken in de Eredivisie een zege nodig om in het spoor te blijven van de play-offplekken. Groenendijk: "Het verhaal van het seizoen is tot dusver dat wij met clubs als Vitesse en sc Heerenveen aan het wedijveren zijn. Het verschil met dat soort clubs is echter dat zij zomaar diverse spelers kunnen halen en dat wij creatiever moeten zijn. Daarom zou het een bijzondere prestatie zijn als we de play-offs redden."

Tegen FC Utrecht is de inzetbaarheid van Tyronne Ebuehi, Tom Beugelsdijk, Sheraldo Becker en Erik Falkenburg twijfelachtig. Ook John Goossens (niet speelgerechtigd) en Ricardo Kishna (knie) zijn niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen