'Gio' heeft spits Jørgensen en Van Persie terug in Enschede

6 april 2018, 14:30   Bijgewerkt: 6 april 2018, 14:37

Feyenoord kan in aanloop naar het duel met FC Twente weer beschikken over aaanvallers Nicolai Jørgensen en Robin van Persie. Het duo is, in tegenstelling tot een week eerder, weer fit genoeg en zit bij de selectie van Giovanni van Bronckhorst, die naar eigen zeggen nog niet bezig is met de bekerfinale tegen AZ. Toch ging het ook al even over de huldiging.

"Ik kijk nog niet naar de bekerfinale", liet de oefenmeester weten tijdens de persconferentie voorafgaand aan de ontmoeting in Enschede. Ook ging hij in op het nieuws dat Dirk Kuyt vanaf volgend seizoen Feyenoord Onder 19 onder zijn hoede krijgt. Een goede zaak, meent de hoofdcoach.

"Dit is een prima eerste stap voor hem in zijn trainerscarrière. Ik zie wel een toekomstig hoofdtrainer in hem", liet Van Bronckhorst desgevraagd weten. "Of assistent bij het eerste een optie is geweest? Nee."

Huldiging

Ongewild ging het vrijdag toch nog wel even over de bekerfinale tegen AZ. Mochten de Rotterdammers in de eindstrijd namelijk afrekenen met de Alkmaarders, worden ze gehuldigd in De Kuip. Op de Coolsingel is dat niet mogelijk, omdat er werkzaamheden zijn die op 9 april aanstaande starten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen