Feyenoorder Hoetmer blijft niet langer als voorman RvC

6 april 2018, 12:15   Bijgewerkt: 6 april 2018, 12:34

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe president-commissaris. Gerard Hoetmer vervulde deze functie de afgelopen vier jaren, maar laat weten geen tweede termijn aan te gaan. Hoetmer trad in juni 2014 aan in de Raad van Commissarissen bij de Rotterdamse club. Feyenoord gaat op zoek naar een adequate vervanger.

Hoetmer heeft naar eigen zeggen genoten van zijn werk, maar wil de veeleisende taak niet nog vier jaar vervullen. "Ik kijk met plezier terug op deze eervolle functie bij deze prachtige club te hebben mogen bekleden," trapt hij af. "Ik blijf uiteraard supporter en ben – als Feyenoord dat wil – straks natuurlijk ook nog beschikbaar om mijn kennis en ervaring te delen, maar dan wel in een veel minder eisende rol."

"De afgelopen vier jaar is er veel veranderd. Niet alleen op sportief gebied, met als hoogtepunten natuurlijk het landskampioenschap en de bekerwinst, maar ook voor wat betreft initiatieven om Feyenoord weer structureel een topclub te laten zijn", kijkt hij op de clubsite terug zijn prestaties. "Nog dit kwartaal komt het nieuwe trainingscentrum voor het eerste elftal gereed en gaat de eerste paal de grond in voor het nieuwe jeugdcomplex."

Toch ligt er ook nog veel werk voor zijn opvolger. "De grootste uitdaging is het nieuwe stadion. Dit project gaat langer duren dan een eventuele tweede termijn van mij en ik denk dat het cruciaal is om een team van RvC en directie te hebben dat het project gaat leiden tot na het gereedkomen," licht Hoetmer zijn besluit en het belang van de club nader toe.

Foto: Feyenoord Twitter

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen