Jong Oranje voor het eerst op trainingskamp in Zuid-Amerika

6 april 2018, 10:39

Jong Oranje gaat in mei voor het eerst in de historie op trainingskamp naar Zuid-Amerika. De ploeg van Art Langeler gaat oefenwedstrijden spelen tegen de leeftijdsgenoten van Bolivia en Paraguay. Het is een voorbereiding op de cruciale EK-kwalificatieduels met concurrenten Engeland en Schotland in september.

"We willen als bond de spelers ervaringen bieden die ze bij de clubs niet zo vaak krijgen, namelijk oefenen tegen andere speelstijlen in een onbekende omgeving", vertelt bondscoach Langeler over de reis op de website van de KNVB. "In goed overleg met de clubs hebben we daarom deze trip gepland. Het is geweldig en leerzaam voor jonge spelers om deze wedstrijden te kunnen spelen. Een ervaring die ze gaat helpen in hun weg naar het internationale topvoetbal."

Op 25 mei staat het duel met Bolivia op de rol in het Ramon Tahuichi Aguilera Stadium in Santa Cruz de la Sierra, de ontmoeting met Jong Paraguay staat vier dagen later op dinsdag 29 mei in het Defensores Del Chano Stadium gepland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen