Molenaar rekent opnieuw op Roda JC-fans tegen PEC Zwolle

6 april 2018, 09:38

Robert Molenaar heeft enorm genoten van de overwinning van Roda JC vorige week, maar beseft ook terdege dat de weg naar handhaving nog heel erg lang is. De coach hoopt dan ook dat zijn elftal met beide benen op de grond blijft staan. Ook rekent hij in het thuisduel met PEC Zwolle op de aanhangers van Roda JC, die de laatste weken zo positief opvielen.

"In Arnhem speelden we een uitstekende wedstrijd. We hadden veel controle, hielden voor de tweede maal op rij de nul en wisten drie keer het net te vinden. Maar we moeten ook reëel zijn en erkennen dat Vitesse niet in goede doen was. Daarnaast zat het scoreverloop ons mee", blijft de oefenmeester realistisch op de clubsite over vorige week.

Tegen PEC Zwolle verwacht Molenaar wederom een zwaar karwei. "PEC speelt goed positiespel en het middenveld is de linie waar het team vaak het verschil maakt. Daar zijn Ryan Thomas en Rick Dekker de balvaardige controleurs, terwijl topscorer Mustafa Saymak altijd versterking krijgt van de flankspelers Younes Namli en Youness Mokhtar. Niet voor niets bezet Zwolle momenteel de zesde plek op de ranglijst en zijn ze dus nog volop in de race voor de play-offs om Europees voetbal."

Met de steun van de supporters houdt de Roda JC-trainer echter zeker vertrouwen. "Hopelijk lukt het ons om de twee uitzeges bij NAC Breda en Vitesse in eigen huis een vervolg te geven. De interactie tussen de ploeg en de fans was afgelopen week fantastisch. Zaterdag willen we de supporters opnieuw met veel energie achter ons krijgen en vermaken. Zonder hun steun kunnen we namelijk niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen