Familie Cruijff trots en blij op de vernoeming van Ajax-stadion

6 april 2018, 07:45

Jordi Cruijff is erg blij dat vanaf volgend seizoen het stadion van Ajax dan toch eindelijk de Johan Cruijff ArenA heet. Volgens de zoon van de overleden legende is het een mooi eerbetoon aan zijn vader. "De familie en ik zijn blij dat het eindelijk zo ver is", vertelt hij.

In De Telegraaf, de krant waar Jordi Cruijff tevens een column heeft, gaat hij in op het voor hem heugelijke nieuws. "Het is mooi dat mijn vader, een echte Amsterdammer, dit eerbetoon krijgt in de stad en bij de club waar hij 'geboren' is", aldus Cruijff. "Amsterdam, Ajax en Johan Cruijff zijn aan elkaar verbonden. We zijn heel trots op dit speciale moment."

Ook Ajax-icoon Sjaak Swart is zeer blij met de ontwikkelingen rondom het stadion, zo laat hij weten. "Dit is fantastisch, hartstikke goed. Johan heeft zoveel miljoenen mensen laten genieten van het voetbal. Hij was de beste en verdient dit als geen ander. Toen we werden overvallen door het verschrikkelijke nieuws over zijn overlijden, kwamen er steunbetuigingen vanuit alle landen ter wereld. Dat zei alles en daarom gun ik hem de Johan Cruijff ArenA van harte."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen