Gisteren gemist: terugslag Romero, winst Arsenal en Atlético

6 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 april 2018, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 5 april.

Gattuso bewijst zich en krijgt nieuw contract van Milan

Sinds Gennaro Gattuso aan het roer staat bij AC Milan, heeft de roemruchte club uit Italië de wind eindelijk weer in de zeilen. De oefenmeester leek aanvankelijk als een soort tussenpaus te gaan fungeren in de modestad, maar heeft een nieuwe verbintenis afgedwongen. Milan maakt donderdag bekend dat hij tot 2021 verbonden blijft aan 'zijn' AC Milan.

Tegenslag voor PSV: Romero moet debuut weer uitstellen

Het duurt nog langer voordat Maximiliano Romero wedstrijdfit is bij PSV. De bedoeling was dat de winteraanwinst na de interlandperiode zijn debuut zou kunnen gaan maken voor de koploper, maar heeft wederom met een tegenslag te maken gekregen.

Arsenal boekt ruime zege dankzij prachtgoal, ook De Vrij wint

Arsenal staat met één been in de halve finale van de Europa League. Het toernooi kan het teleurstellende seizoen van de Londenaren redden, en dus komt de 4-1 zege op CSKA Moskou goed uit. Mesut Özil speelde een geweldige wedstrijd, terwijl Aaron Ramsey een absolute wereldgoal maakte. Stefan de Vrij stond 'gewoon' in de basis bij het SS Lazio dat hij deze zomer transfervrij zal verlaten, en boekte een knappe overwinning op Red Bull Salzburg: 4-2.

Atlético Madrid onderstreept status, kleine zege RB Leipzig

Atlético Madrid van Diego Simeone wordt gezien als grootste kanshebber voor de winst van deze Europa League-jaargang, en maakte deze status waar. Het had geen kind aan het Sporting Portugal van Bas Dost, en was met een 2-0 eindstand nog lief voor de Portugese topclub. RB Leipzig wist Napoli en Zenit St. Petersburg al uit het Europa League-toernooi te knikkeren, en kent dus een goed eerste Europese avontuur. Donderdagavond voegde het een nieuw hoofdstuk toe aan het sprookje, door tegen Marseille een prima uitgangspositie te boeken (1-0).

Belangrijke uitslagen: 

Atlético Madrid - Sporting Portugal 2-0 

Arsenal - CSKA Moskou 4-1 

RB Leipzig - Olympique Marseille 1-0

SS Lazio - Red Bull Salzburg 4-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen