Ramsey geeft credits aan Özil: "Het was een perfecte pass"

6 april 2018, 00:01   Bijgewerkt: 6 april 2018, 09:28

Aaron Ramsey produceerde donderdag de mooiste goal van de Europa League-avond, door tegen CSKA Moskou doel te treffen met een schitterende hakbal. De doelpuntenmaker, die twee keer scoorde tegen de Russen (4-1), gaf na afloop echter de credits aan aangever Mesut Özil.

De Duitse spelmaker bediende de middenvelder, die met de hak prachtig Igor Akinfeev verschalkte. "Iedereen kent de kwaliteiten van Mesut", zegt Ramsey op de website van de UEFA. "Hij is een teamspeler die altijd andere spelers wil bedienen. Je weet dat als je een loopactie maakt, hij je een perfecte pass geeft. Dat deed hij nu ook. Het is fantastisch om met hem samen te spelen, hij was echt heel goed vanavond."

Ramsey weet dat Arsenal een goede uitgangspositie heeft verschaft voor het bereiken van de halve finales. "We wisten vooraf dat we in het thuisduel veel doelpunten moesten maken en dat hebben we gedaan. Het is namelijk niet makkelijk om in Rusland te spelen. We hebben de halve finales nog niet bereikt, maar hebben wel een goede stap gezet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen