Hauptmeijer verwacht binnenkort bij te tekenen bij PEC Zwolle

5 april 2018, 21:52

Mike Hauptmeijer is een talentvolle keeper van PEC Zwolle, maar komt dit seizoen niet verder dan de rol van derde keeper. De doelman, die tegen PSV een helft mag proeven aan de Eredivisie, verwacht binnenkort een nieuwe verbintenis te signeren in Overijssel.

De goalie van Jong PEC Zwolle geniet het vertrouwen van de club. "Waarschijnlijk teken ik binnenkort voor een paar jaar bij", zegt de 21-jarige doelman tegen De Stentor. "De bedoeling is dat ik daarna verhuurd wordt aan een club in de Jupiler League. Hier ben ik derde keeper, dan ga als tweede keeper in ieder geval meer wedstrijdspanning voelen. Ik vind Jong PEC nog steeds leuk. Er is alleen weinig publiek en de druk is niet heel hoog."

Mede door twee gestopte strafschoppen van Hauptmeijer in de penaltyserie tegen Jong Willem II heeft Jong PEC Zwolle de finale van het bekertoernooi bereikt. Daarin is Jong SC Cambuur de tegenstander. "Het kan zijn dat Mickey van der Hart straks de finale keept. De laatste competitiewedstrijd, uit tegen Roda JC, kan ook spannend worden. Ik hoop één van beide duels te keepen. Mijn debuut in het eerste elftal tegen PSV, de bekerfinale, de titel met de beloften en waarschijnlijk een nieuw contract. Veel mooier kon het jaar voor mij eigenlijk niet lopen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen