Heerenveen gaat in zee met jeugdinternational Doornbusch

6 april 2018, 13:06

sc Heerenveen heeft met Trevor Doornbusch overeenstemming bereikt over een contract bij de club. De keeper van Heerenveen Onder-19 heeft zich donderdag tot de zomer van 2020 verbonden aan de club.

Doornbusch (rechts op de foto) speelt sinds 2013 bij Heerenveen en is zodoende bezig aan zijn vijfde seizoen bij de club. Hij is daarnaast jeugdinternational bij Oranje Onder-19. Zijn contract betekent veel voor hem, zegt hij in het statement op de clubwebsite. "Ik ben heel erg blij met mijn contract. Dit is een mooie, grote stap in mijn carrière. Als voetballende keeper speel ik graag ver van mijn eigen doel. Ik ben inmiddels al vijf seizoenen actief binnen de jeugdopleiding en wil graag slagen in Friesland", zegt hij.

Technisch manager Gerry Hamstre heeft hoge verwachtingen van Doornbusch. ''We zijn blij dat Trevor een contract heeft getekend en langer bij ons blijft. Trevor is een  getalenteerde doelman met veel potentie en we willen hem de komende jaren met een gericht plan verder ontwikkelen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen