Dolberg lijkt hersteld, De Jong ontbreekt nog tegen Heracles

5 april 2018, 14:49

Kasper Dolberg lijkt binnenkort zijn eerste minuten van 2018 te kunnen maken. De Ajax-spits is zo goed als hersteld van een blessure die hem sinds eind vorig jaar aan de kant houdt. Trainer Erik ten Hag verwacht dat Dolberg zondag tegen Heracles Almelo zijn rentree maakt in de wedstrijdselectie.

Waar Dolberg zijn terugkeer lijkt te gaan maken, moet Frenkie de Jong nog even geduld hebben. "Frenkie gaat wel vooruit, maar zondag gaat nog niet lukken", zegt Ten Hag op de persconferentie voorafgaand aan het thuisduel met de Heraclieden. Joël Veltman is geschorst en Maximilian Wöber is wegens ziekte een twijfelgeval. "Hij heeft koorts en keelklachten. Of hij zondag haalt? Dat denk ik wel. Maar ik had 'm eigenlijk vandaag ook al verwacht."

Wil Ajax nog een kans maken op de titel, dan zal Heracles Almelo zondag moeten worden verslagen. De Amsterdammers komen een dag later in actie dan koploper PSV, dat het zware uitduel met AZ speelt. Over een week treffen de titelkandidaten elkaar in Eindhoven.

Johan Cruijff ArenA

Ten Hag is blij dat de kogel door de kerk is en de Amsterdam ArenA vanaf komend seizoen de naam van Johan Cruijff draagt. "Geweldig natuurlijk, een verdiend eerbetoon. Ajax is Cruijff. Hij is heel aansprekend in de hele wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen