Feyenoord beloont El Hankouri met contractverlenging

5 april 2018, 12:37

Feyenoord laat Mo El Hankouri voorlopig nog niet gaan. De Rotterdammers maken donderdag via de officiële kanalen dat het contract van de verhuurde buitenspeler met een seizoen is verlengd. El Hankouri ligt nu tot de zomer van 2019 vast in de havenstad.

Dit seizoen speelt de twintigjarige aanvaller op huurbasis bij Willem II, waar hij de laatste wedstrijden basisspeler is. "Ik wil uiteindelijk slagen bij Feyenoord en ook daarom ben ik blij met mijn verhuurperiode bij Willem II, waar ik ervaring kan opdoen op het hoogste niveau. Ik speel veel en heb plezier in het voetbal. Alles bij elkaar opgeteld heeft deze periode me volwassener gemaakt", aldus El Hankouri op de website van de Rotterdammers.

Technisch directeur Martin van Geel is tevreden over de ontwikkeling van El Hankouri. "We zijn blij om te zien dat deze stap meer dan goed heeft uitgepakt. Mo speelt dit seizoen veel en doet daarmee zeer waardevolle ervaring op in de Eredivisie. Je ziet dat dit hem goed heeft gedaan. We zijn erg tevreden over zijn ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat hij als een betere en volwassenere speler terugkeert in De Kuip."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen