Psychologen boden zich aan bij Vreven: "Het is goed bedoeld"

5 april 2018, 10:13

Onder scheidsrechters is Stijn Vreven geen populaire trainer. De coach van NAC Breda werd dit seizoen liefst drie keer naar de tribune gestuurd, waardoor hij zes wedstrijden in zijn geheel heeft moeten missen. Na zijn laatste woede-uitbarsting tegen Feyenoord hebben psychologen hun hulp aangeboden bij de Belgische driftkikker.

Naar eigen zeggen heeft Vreven geleerd van zijn laatste woede-uitbarsting, die hem een schorsing van drie wedstrijden opleverde. "Mensen wilden mij hun hulp aanbieden. Ik ga daar niet om lachen, want het is goed bedoeld. Types als psychologen hebben zich aangeboden, maar ik ben een serieuze gast, ik moet dit zelf kunnen oplossen", vertelt de coach aan BN De Stem.

Vreven weet wat hem te doen staat als hij dreigt zijn zelfbeheersing weer te verliezen. "Als ik boos ben op de scheidsrechter, moet ik mezelf niet groot maar klein maken en met mijn rug wegdraaien van de situatie. Dat zijn goede tips waar ik wat aan heb, hoewel ik niet weet of het in de praktijk werkt. Ik ben ermee bezig, dat op zich al is een goede stap, denk ik."

Vreven keert zaterdag tegen Vitesse terug op de bank bij NAC Breda. De coach heeft de taak om de komende vijf wedstrijden de club buiten de gevarenzone te houden. De huidige nummer vijftien van de Eredivisie heeft een voorsprong van vier punten op Roda JC, dat ook een iets minder doelsaldo heeft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen