Jeltema keert terug bij Groningen na jaar afwezigheid

5 april 2018, 09:44

Peter Jeltema staat met ingang van het nieuwe seizoen weer onder contract bij FC Groningen. De 57-jarige Groninger wordt de nieuwe hoofd jeugdopleiding van de noorderlingen. Bijna een jaar geleden vertrok Jeltema bij de club.

"Ik ben blij met deze mogelijkheid, die mij geboden wordt. Ik voel me zeer vereerd", zegt Jeltema op de clubwebsite. De Groninger wordt de opvolger van Caspar Dekker, die in de zomer vertrekt. Sinds september vorig jaar was Jeltema bij de KNVB in dienst als als beleidsmedewerker voetbalontwikkeling betaald voetbal. Daarvoor was hij al negentien jaar in dienst bij FC Groningen.

Veertien van de negentien jaar was Jeltema hoofd jeugdopleiding van de Groningers. De functie is hem dus niet onbekend. "We zijn er hartstikke blij mee. Peter Jeltema is de grondlegger van het beleidsplan 'Talenten op één' en gaat dit nu weer oppakken", zegt algemeen directeur Hans Nijland. "Hij is bekend bij de club, een harde werker en zeer betrokken en loyaal. Wij zijn heel blij dat we vanaf het nieuwe seizoen binnen onze organisatie weer kunnen beschikken over zijn kennis en kunde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen