Bergkamp wacht af: "Het is stil aan de zijde van Ajax"

5 april 2018, 07:53   Bijgewerkt: 5 april 2018, 10:10

Ajax stelde Dennis Bergkamp eind december op non-actief, maar de oud-assistent staat nog altijd op de loonlijst in Amsterdam. Bergkamp heeft sinds hij op non-actief werd gesteld niets meer gehoord van de club, meldt Harro Knijff. "Het is stil aan de zijde van Ajax", aldus de advocaat.

Hoewel Bergkamp geen werk meer uitvoert voor de hoofdstedelingen, maakt Ajax volgens De Telegraaf iedere maand nog steeds circa 25.000 euro over naar de oud-topvoetballer. Als de Amsterdammers definitief van Bergkamp af willen, dan zullen zij het initiatief moeten nemen om een arbitragezaak aan te spannen. Bergkamp heeft in Amsterdam een contract voor onbepaalde tijd. "Je zou denken dat Ajax met de oplossing komt", vervolgt Knijff. "Het is voor Ajax moeilijk om netjes afscheid te nemen van een icoon."

Samen met hoofdtrainer Marcel Keizer en assistent-trainer Hennie Spijkerman werd Bergkamp in december op non-actief gesteld door Ajax. Via Knijff tekende Bergkamp vervolgens direct beroep aan. De oud-speler van Ajax, Inter en Arsenal zou zelf ook kunnen arbitreren, maar dat zou hij in deze fase van de competitie onverstandig achten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen