Gisteren gemist: Milanese derby gelijk, Liverpool klopt City

5 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 4 april 2018, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 4 april.

Derby della Madonnina eindigt door Icardi doelpuntloos

Hij schiet dit seizoen alle netten kapot in de Serie A, maar Mauro Icardi heeft woensdag nagelaten om ook in de derby tegen AC Milan te scoren voor Internazionale. Mede door enkele grote missers van de Argentijn eindigde de ietwat tegenvallende Derby della Madonnina in 0-0. Inter laat daardoor na om de derde plaats over te nemen van AS Roma, terwijl Milan op de zesde positie blijft staan in de Serie A.

Liverpool wervelt een half uur lang en neemt afstand van City

Liverpool is de grote winnaar geworden van het Engelse onderonsje in de kwartfinale van de Champions League. The Reds speelden tegen Manchester City een bijna perfecte eerste helft, overklaste de lijstaanvoerder van Premier League en won dankzij Mohamed Salah, Alex Oxlade-Chamberlain en Sadio Mané op Anfield met 3-0.

Ruime zege voor Barcelona door eigen goals Roma

FC Barcelona heeft zich woensdagavond zo goed als zeker geplaatst voor de halve finales van de Champions League. De Catalanen speelden tegen AS Roma een allesbehalve grootse wedstrijd, maar werden in het zadel geholpen door twee eigen doelpunten aan Romeinse zijde. Dankzij Gerard Piqué, Edin Dzeko en de eerste Europese treffer van Luis Suarez dit seizoen eindigde het treffen uiteindelijk in 4-1. De return in Rome lijkt hierdoor een formaliteit te zijn.

Makkelie is de gebeten hond bij Roma: "Hij had het lef niet"

Danny Makkelie heeft zich niet populair gemaakt bij AS Roma. De Nederlandse scheidsrechter floot woensdag het duel tussen FC Barcelona en Roma (4-1) en had volgens de Italianen een penalty moeten geven aan de bezoekers.

Klopp geniet met volle teugen: "Zo hoort voetbal te zijn"

De verwachtingen waren hooggespannen bij Liverpool voor de kraker tegen Manchester City en het elftal van Jürgen Klopp maakte die meer dan waar, door met 3-0 te winnen van de grootmacht. De Duitse trainer had na afloop van de Champions League-wedstrijd dan ook weinig te klagen op zijn spelers.

Belangrijke uitslagen: 

AC Milan - Internazionale 0-0

Liverpool - Manchester City 3-0

FC Barcelona - AS Roma 4-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen