Fraser onder druk: "Voor mij verandert er niks, hooguit mijn bui"

4 april 2018, 17:15

Na de knappe zege op Ajax noteerde Vitesse drie teleurstellende resultaten, met als grootste dieptepunt de 0-3 nederlaag tegen Roda JC van afgelopen zaterdag. Trainer Henk Fraser beseft dat de druk er vol op staat voor het duel met NAC Breda van aankomend weekend. Toch blijft zijn aanpak hetzelfde.

Vitesse stond er lange tijd goed bij, maar moet op gaan passen dat het de play-offs niet misloopt. De voorsprong op de nummer negen is momenteel slechts drie punten. Het is voor Fraser geen reden om het over een andere boeg te gooien. "We gaan niks anders doen, of niks specialers. Dan had ik dat na Ajax-uit ook moeten doen. Nee, ik doe mijn werk gewoon zoals het hoort en de ene keer halen we daar resultaat mee en de andere keer is het wat minder. Het is wel logisch dat mensen die niet in het voetbal zitten wat anders zouden doen. Maar voor mij verandert er niks, hooguit mijn bui", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

De druk op Fraser, die na dit seizoen naar Sparta gaat, wordt groter en groter door de tegenvallende resultaten. Hij begrijpt dat hij vragen krijgt over zijn baan. "Logisch dat die vragen gaan komen en dat de druk bij mij wordt neergelegd", vindt hij. Toch voelt hij geen extra druk. "Nee, want de druk is er altijd. Dat verandert niet. Ik snap dat het voor heel veel mensen misschien nu andere omstandigheden zijn, maar wij moeten toch elke wedstrijd het maximale brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen