Spoorboekje: dag in het teken van de Europa League

5 april 2018, 07:00   Bijgewerkt: 4 april 2018, 22:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 5 april.

Nieuws

Reacties Champions League-duels

Het was woensdag weer een drukke en mooie avond in de Champions League. Hoe reageren de clubs op de gespeelde duels? 

Special 

Preview Europa League

De Europa League heeft er al twee knockout-rondes op zitten en begint vandaag (donderdag) aan de kwartfinales. In de vorige ronde sneuvelden er enkele grote namen, maar ook in de kwartfinales valt er nog genoeg te genieten in het tweede toernooi van Europa. FCUpdate.nl blikt vooruit op de vier affiches die op het programma staan.

Wedstrijden 

Atlético Madrid - Sporting Portugal (21.05 uur) 

Atlético Madrid maakt dit seizoen grote indruk in de knockout-fase van de Europa League. FC Kopenhagen en Lokomotiv Moskou werden met ruime cijfers verslagen. Nu wacht een dubbele ontmoeting met het Sporting Portugal van topschutter Bas Dost. 

Arsenal - CSKA Moskou (21.05 uur) 

Bij Arsenal zijn alle pijlen door het teleurstellende seizoen in de Premier League, waar het slechts zesde staat, gericht op de Europa League-trofee. Wordt die gewonnen, dan mogen de Engelsen zich alsnog opmaken voor Champions League. In de kwartfinales wacht een ontmoeting met CSKA Moskou, de nummer drie van Rusland en de ploeg die Olympique Lyon uit het toernooi kegelde. 

RB Leipzig - Olympique Marseille (21.05 uur) 

RB Leipzig werd vorig seizoen tweede in de Bundesliga, won dit seizoen van Bayern München en sloeg een prima figuur bij de eerste Champions League-deelname in de historie. Ook in de Europa League gaat het lekker, aangezien de Duitse ploeg titelkandidaten Napoli en Zenit St. Petersburg uitschakelde. Wordt Olympique Marseille het volgende slachtoffer van de Duitse dadendrang? 

Voetbal op tv 

20.00 uur: Studio Europa League, FOX Sports 1, schakelkanaal met alle Europa League-duels

20.30 uur: Atlético Madrid - Sporting Portugal, RTL 7, voorbeschouwing en verslag van het Europa League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen