Gisteren gemist: Real en Bayern zetten stap richting halve finales

4 april 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 3 april.

Manchester City zonder Agüero in CL-kraker tegen Liverpool

Woensdag treffen Manchester City en Liverpool elkaar in een Engels onderonsje in de Champions League. In de heenwedstrijd op Anfield moet City het doen zonder Sergio Agüero. De Argentijnse aanvaller kampt nog altijd met een knieblessure.

De Roon en Hateboer onderuit met Atalanta, Fiorentina wint

Atalanta heeft dinsdagavond een 1-2 nederlaag geleden tegen Sampdoria. Daardoor komt Sampdoria in puntenaantal gelijk met Atalanta. Ook voor Fiorentina stond er een inhaalwedstrijd op het programma. Udinese werd met 0-2 verslagen.

Bayern krijgt twee eigen goals mee en koerst af op halve finale

Bayern München heeft een reuzenstap gezet naar de halve finales van de Champions League. De Zuid-Duitsers speelden op bezoek bij Sevilla zeker geen grootse wedstrijd, maar wonnen uiteindelijk toch dankzij twee eigen doelpunten.

Weergaloze Cristiano Ronaldo pijnigt Juventus in Turijn

Wat het begin van sportieve revanche had moeten zijn voor Juventus, is geëindigd in een drama. De Oude Dame ging voor eigen publiek met 0-3 onderuit in de eerste kwartfinale tegen Real Madrid. Cristiano Ronaldo – die twee treffers voor zijn rekening nam – verwende het publiek met een fenomenale omhaal.

Zidane: "Ronaldo brengt altijd dat beetje extra in de CL"

Zinedine Zidane zag Real Madrid op bezoek bij Juventus een 0-3 zege boeken. Ondanks die uitslag stelt de trainer van Real dat het allesbehalve een makkelijke wedstrijd was voor zijn ploeg. Volgens de Fransman was het grote verschil tussen beide ploegen Cristiano Ronaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen